onsdag 29 juni 2011

Lavendeltårta- Lavender cake


Lavendeltårta
In English below

3 dl grädde
1 paket blåbär, färska eller frysta
2 marängbottnar
1 paket icing (glasyr)
1 flaska lila karamellfärg
Torkade lavendelblommor att dekorera med. Har du egna lavendelplantor kan du skratta dig lycklig och torka dess blommor. För dig som inte har det finns de att köpa hos osterlenkryddor.se eller essencefabriken.se

Stockholms Eter & Essencefabrik, essencefabriken.se, skriver;
"Vi expedierar order vid ett varuvärde om minimum 250 kr.
Postförskottsavgift om 55 kr samt frakt tillkommer.
Kontakta oss för aktuella priser.
E-post: essencefabriken@minpost.nu, Tel. 08-20 83 26"

Vispa grädde och blanda mot slutet ned blåbär. Bred blåbärsgrädden mellan två färdiga marängbottnar. Rör ett paket färdig icing och färgsätt med lila karamellfärg. Bre ut icingen på den översta marängbotten. Strö över ett lager torkade lavendelblommor, servera och njut!


In English

1,5 cup of cream
1 pack of frozen blueberries
2 merengue flans
1 pack of icing
1 bottle of purple food colouring
Dried lavender flowers to decorate the cake with

Whip the cream and towards the end mix in the blueberries. With the help of a spatula spread the blueberry cream between the merengue flans. Mix a pack of icing with some purple food colouring and spread it on the top layer of merengue. Decorate the cake with dried lavender flowers, serve and enjoy!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...