måndag 24 januari 2011

Färdig rabatt

Ett nytt koncept som jag har lanserat är färdig rabatt. Du skickar foton till mig på hur den rabatt som du vill förändra ser ut, vilka väderstreck den befinner sig i och vilka färger på perenner och lökar som du tycker om. Jag beställer växterna och tillhandahåller en planteringsplan och inspirationsbilder tillsammans med växterna. Sedan är det bara för dig att börja plantera. U-jord är ett mycket bra och gödslat substrat. Det finns att köpa hos de flesta garden center och är en jord som jag rekommenderar och som jag själv har använt.

söndag 23 januari 2011

Trädgårdsdesigner i Göteborg med omnejd

Trädgårdsdesigner i Göteborg

Jag är verksam som trädgårdsdesigner i Göteborgsområdet. Jag arbetar med att planera privatpersoners trädgårdar eller balkonger och dessutom arbetar jag med planering för föreningar och företag. Du vill kanske anlägga en välkomnande entré framför ditt företag för att visa att ditt företag bryr sig om miljön, både arbetsmiljön och er faktiska omgivning. Välkomna att kontakta mig! Nu är en ypperlig tid att börja planera inför att anlägga den trädgård som du alltid har drömt om.

måndag 17 januari 2011

Studieresa till USA

Dagen före julafton fick jag reda på att vi skulle åka till Kalifornien och U.S.A på julaftons morgon. Det blev en fantastisk resa som jag precis har kommit hem ifrån. Jag drog med C till alla möjliga platser, som botaniska trädgårdar, öken och trädgårdar för att fotografera och studera växter. Fint att se hur torktåliga och suckulenta växter har sin växtplats och vilka krav de utsätts för.

Joshua tree

Studie av en av dess grenar

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...